Az ötlettől a megvalósulásig

melygarazs

Színpadi szerzők színpadon

Kulisszatitkok arról, hogyan készülnek a színdarabok

Beszélgetés Háy János A Mélygarázs című kötetéről, Podmaniczky Szilárd A fenyegetett gyilkos anatómiája (René Magritte éjszakái) című drámájáról, valamint a közelmúltban Brüsszelben bemutatott színdarabjáról
A szerzőkkel Balog József újságíró beszélget.

Három szereplő. Egy történet. Mindhárom áldozat, mindhárom elkövető, és azok is ők hárman, akik véletlen keverednek az eseményekbe. Mit jelent élni, érezni, kötődni, sorsot építeni? Mit jelent egy olyan világban lenni, ahol minden élet egyedi és autentikus, de az életek közös világa telis-teli van hamissággal? – Ezeket a kérdéseket teszi fel Háy János Európa Könyvkiadónál megjelent új regénye. (litera.hu)

magritte

 

A fenyegetett gyilkos anatómiája – René Magritte éjszakái című darab életrajzi elemek és Magritte-festmények motívumainak felhasználásával készült multimédiás szerelmi dráma eddig soha nem látott értelmezésben mutatja be Magritte életművét. (librarius.hu)

  • Helyszín: Dugonics tér
  • Időpont: 2013. június 9. (vasárnap) 18.30

Kapcsolódó információk:
A Podmaniczky Művészeti Alapítvány a 84. Ünnepi Könyvhéten

Share
Kategória: Dugonics tér, Európa Kiadó, Háy János, Író-olvasó találkozó, Június 9. (vasárnap), Könyvbemutató, Podmaniczky Művészeti Alapítvány, Podmaniczky Szilárd | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük